zaterdag 10 maart 2012
Arubaanse Pinda Sauce
1 ui zeer fijn gesneden
1 teentje knoflook zeer fijn gesneden
1 eetlepel olie
1 halve pot pindakaas
1 kwart cup melk
1 kwart cup water
1 theelepel ketjap manis
1 theelepel ketchup
1 theelepel suiker
1/4 theelepel Maggi
1/4 theelepel Lemoen
1 beetje tabasco
Bak de ui en knoflook in de olie tot de ui transparant is.
Voeg de pindakaas toe en draai tot de pindakaas is opgelost.
voeg de ketchup en ketchap manis toe.
Voeg de melk en water toe tot de saus de constistentie heeft die je wil.
Breng de sauce op smaak met de lamoen, suiker, ketchap, maggi en tabasco.
Laat de sauce NIET doorkoken.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.