zaterdag 10 maart 2012
Pastechi
5 cup di harinja blanco
3 tbl spoon di sucu
1 tbl sppon di baking powder
1 teaspoon di salo
1 cuchara grandi di crisco
2 cuchara grandi di margarine
2 webo
1 tbl sppon di azeta
1 cup di lechi (3/4 halfvolle melk y 1/4 awa)
Bruha bon e webo, sucu, salo, baking powder y azeta.
Den otro conchi babi manteca y crisco. bati tur hunto pa e bira un crema. Basha tiki haraja, tiki lechi, tiki harinja, tiki lechi. Keda manse bon te ora mansa no ta pega mas na e conchi ni na bo man.
Lora bolita grandi, tape cu panja muha y lage mas o menos 30 minuut.
Despues mester hacie plat rondo yena ku keeshi, galinja, carni, of tuna y sere den forma di pastechi cu un tiki awa y press e rand cu forki.
Nan ta kla pa hasa den azeta cayenta pero vlam abouw.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.